İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

En Yaratıcı Hediye Önerileri Nelerdir?

Zaman geçtikçe kutlayacağımız özel günlerin listesi uzuyor. Bu özel günlerde sevdiklerimizi mutlu etmek en tatlı görevlerimizdendir. Peki bu günlerde kime ne hediye alınır? Günler öncesinden bir telaş ve araştırmalar başlar. Siz de en yaratıcı hediye önerileri nelerdir sorusuna alternatif cevaplar arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Birbirinden güzel hediye önerileri için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

En Yaratıcı Hediye Önerileri Nelerdir?

Doğum günlerinin en büyük sürprizi kuşkusuz ki elinde pastayla çıkagelen bir dost, sevgilidir. Günün tüm yorgunluğunu, stresini birlikte atabileceğimiz birilerini yanımızda görmek herkes için en güzel hediyelerden biridir. Buna ek bir de bize özel bir pastayla gelinmişse, çok daha keyifli bir hal alıyor.  

Sevgilinize, arkadaşınıza, ailenize kendilerini özel ve değerli hissettirmek için onlara özel pastalar yaptırabilirsiniz. Son dönemlerde pek çok farklı çeşidini gördüğümüz kişiye özel pastalara mutlaka göz atmalısınız. Özellikle sevgilinizin ismiyle ve yaşıyla bir pasta yaptırabilirsiniz. Önceden yaptırdığınız bu pasta sevdiklerinize kendini eşsiz ve özel hissettirir. Bazı sebeplerden dolayı sevdiklerinizin yanında olamayabilirsiniz. Böyle zamanlarda internetten seçeceğiniz ürünleri aynı gün teslim eden yerlerle anlaşabilirsiniz.

Doğum Günü İçin Anı Kitapları Nasıl Hazırlanır?

Hediye almayı değil, yapmayı seçenlerdenseniz bir önerimiz daha var. Her daim yanınızda olan sevdiklerinize verebileceğiniz en yaratıcı hediyelerden biri onunla vakit geçiren herkesin ne kadar mutlu olduğunu göstermek olacaktır. Sevgiliniz veya eşiniz için, dostlarının onun hakkında düşündüklerini yazdığı bir anı kitabı bastırabilirsiniz. Bu anı kitabının içerisine yazılara ek olarak dostları ve sevdikleriyle fotoğraflarını eklemek, müthiş bir zaman yolculuğuna neden olacaktır. Bu yolculukta akla en mutlu en komik anların akla geleceğinden kuşkunuz olmasın.

 

yenilebilir buket

Yenilebilir Yıldönümü Çiçeği 

Hepimizin bildiği, evlerimizde tanık olduğumuz evlilik yıldönümü klasiği babaların annelere aldığı bir buket çiçektir. Sevdiğinize çiçek hediye etmek, onun tazeliğine, doğallığına hitap etmek anlamına gelir. Peki sevdiklerinize yıldönümlerinde çiçek gibi, ama çiçekten daha fazla mutluluk vereceği kesin olan hediyeler verebileceğinizi biliyor muydunuz? Pembe ve beyaz çiçek buketi düşünün. Ve buketi sevdiğinizin yediğini düşünün şimdi! Güzel gün buketi olarak geçen bu hediyeler, klasik bir çiçeğin yanında kesinlikle çok yaratıcı bir hediye olacaktır. 

 

Anneler İçin Yaratıcı Hediyeler Nelerdir?

Annelerimiz, bizlerden ne gelirse gelsin her daim onları düşündüğümüz için bile çok mutlu olurlar. Onları mutlu etmek bizi de mutlu eder. Özellikle son dönemlerde el işi ürünlere ilgi oldukça artmış durumda. Annelerimize doğum günü, yılbaşı veya anneler gününde alabileceğimiz makrome duvar süsleri, her baktıklarında bizi anımsayacakları ve tatlı bir tebessüme sebep olabilecek yaratıcı hediyelerdendir. Makrome duvar süsleri üzerine, annelere yönelik sevgi sözcükleri yazdırabilir veya ek olarak bu tablolardan edinerek duvar süsüne iliştirebilirsiniz. 

Babalar İçin Yaratıcı Hediyeler Nelerdir?

Yılbaşı, doğum günü, babalar günü gibi özel günlerde babalara hediye seçmek oldukça zordur. “Babama ne hediye alabilirim?” diye düşünüyorsanız, erkekler için en iyi hediyelerin en işlevli olanlar olduğunu bir yere mutlaka not etmelisiniz. Kısa süre kullanıp bir kenara bırakacağı hediyeler yerine, babanıza şık bir gömlek ve adının baş harflerinin yazılı olduğu bir çift kol düğmesi hediye etmek hem yıllarca kullanırken sizin sevginizi anımsayabileceği bir hediye hem de üstünden düşürmediği giysisi olacaktır. 

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir