İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Aynı Gün Teslim Hediye Ne Alabilirim?

Koşullardan dolayı bazen hediyelerimizi önceden alamayız. Bu durumu da sevdiğimiz insanlara anlatmak zor olabilir. Böyle zamanlarda umutsuz olmak yerine sevdiğimiz insanları mutlu edecek adımlar atabiliriz. Teknolojinin de hızla geliştiği çağımızda pek çok ürün aynı gün içerisinde teslim ediliyor. Aynı gün teslim hediye ne alabilirim sorusunun cevabı için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Aynı Gün Teslim Hediye Ne Alabilirim?

Bu ürünler içerisinde yenilebilir çiçekler, üreticilerinin sağladığı kurye hizmetiyle en hızlı şekilde tüketicinin eline geçecek şekilde satılmaktadır. Kek buketleri, truffle sepetleri, meyveli yaş pastalar, meyve sepetleri, içerisine çeşitli ürünler yerleştirilebilen hediye kutuları gibi ürünler genellikle aynı gün içerisinde teslim alınabilen hediyelerdir. 

Sipariş vermek istediğiniz marka veya firmanın şube durumuna göre değişebilen teslimat süreleri mevcuttur. Genellikle büyük şehirlerde öğleden önce verilen siparişler öğleden sonra elinize ulaşabilmektedir. Pek çok internet sitesi, lezzetli ürünleri tazelik garantisi vererek yollamaktadır. Ayrıca sipariş vereceğiniz internet sitesinde hangi ürünleri aynı gün içerisinde teslim alabileceğinizi belirten kategoriler veya ürün açıklamalarının yanında teslim süreleri bilgisi yer almaktadır.  Ayrıntılı bilgi için sipariş vereceğiniz sitenin teslimat bilgileri kısmından faydalanabilirsiniz. 

lezzetli hediye

 

Lezzetli hediyeler ne kadar sürede hazırlanır?

Lezzet sepetleri kişiye özel ürünler oldukları için sipariş üzerine hazırlanır. Seçtiğiniz ürünün içeriğine, malzemelerine göre değişkenlik gösteren hazırlık süreleri bulunur. Özel bir mesaj içeren yaş pasta gibi üretim süreci uzun ürünlerin teslimatı özellikle yoğun günlerde aksayabilmektedir. Birçok insanın aynı anda hediyeler aldığı yıl başı, Öğretmenler Günü, Sevgililer Günü gibi özel günlerde siparişinizi 1 gün önceden vermeniz tavsiye edilmektedir. 

Lezzet sepetleri iade edilebilir mi?

Lezzet sepetleri, sağlayıcıların tazelik garantisiyle teslim ettiği ürünlerdir. Kek buketi, meyve sepeti, truffle buketi veya sepeti, meyveli yaş pasta, çikolatalı yaş pasta, çikolata topları gibi gıda ürünleri tüketiciye en kısa sürede ulaştırılmak üzere yola çıkar. Teslim aldığınız ürünün tazeliğine ilişkin olumsuz bir deneyiminiz olması durumunda ürünü iade etmeniz mümkündür. Kargo ile gönderilerek teslim edilen ürünleri siparişiniz kargoya verilmeden önce de iade edebilir veya siparişinizi iptal edebilirsiniz. 

Seçtiğiniz ürün ile teslim aldığınız ürün birbirinden farklı ise ürününüzü iade edebilirsiniz. Bozulmuş, kırılmış ürünleri hiç bekletmeden iade edebilir, yerine ürünün sağlam halini veya başka bir ürünü almayı tercih edebilirsiniz. Kişiselleştirilmiş bir ürün tercih ettiyseniz ve gerekçe göstermeksizin iade etmek istiyorsanız, ürünü iade ettiğinizde ürünün standart halinin ücretinin iade edileceğini aklınızdan çıkarmayın. 

 

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir