İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Yenilebilir Çiçek Kimlere Gönderilir?

Yenilebilir çiçekler, tatlı ve meyve sepetleri dilediğiniz kişiye gönderebileceğiniz ürünlerdir. Kutlama, doğum günü, anneler günü, babalar günü, sevgililer günü, yıldönümü gibi özel günlerde hiç tereddüt etmeden hediye edebileceğiniz, her kesimden ve her yaştan insanı mutlu edebilme özellikleri taşırlar. Gelenekselleşmiş hediyelerin dışına çıkmanıza katkı sağlayan yenilebilir çiçek kimlere gönderilir, nasıl gönderilir sorularının cevabını öğrenmek için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. 

Yenilebilir Çiçek Kimlere Gönderilir?

Sevgililer gününde sevgilinize hediye edebileceğiniz, kişiye özel yazı yazılabilen yenilebilir çiçek buketleri ve kutularıyla sevginizin tatlı gidişatına bir yeni adım daha ekleyebilirsiniz. Sevgilinize doğum günlerinde yenilebilir çiçeklerle “Canım Sevgilim, “Seni Seviyorum”, “İyi Ki Varsın”, “Nice Mutlu Yıllara” gibi notlar yazdırabileceğiniz lezzet sepetleri sayesinde doğum günlerinde sevgiliniz için bir fark yaratabilirsiniz. Sevgilinize veya eşinize özel çeşitli küçük oyuncak ayılar ve saksı çiçekler de ekleyebileceğiniz yenilebilir çiçek paketleri hem uygun hem de sıra dışı birer hediye olacaktır. 

 

Babalar için yenilebilir çiçekler hangileridir?

Tatlı yemeyi ve meyve tüketmeyi seven babalar için hazırlanan meyve sepetlerinden oluşan yenilebilir çiçek ürünleri, babanız için mükemmel bir hediye olabilir. Çikolata kaplı meyveler ve meyve kutuları babanıza doğum gününde veya babalar gününde alabileceğiniz yenilebilir hediyelerdir. Ayrıca özel günler için tasarlanan kek buketleri ve lezzet sepetleri üzerine “Canım Babam”, “Babalar Günün Kutlu Olsun” notları yazdırarak mutluluğunuzu katlayabilirsiniz. 

Yenilebilir Çiçek Kimlere Gönderilir

Anneler için yenilebilir çiçekler hangileridir?

Annenize doğum gününde, kadınlar gününde veya anneler gününde hediye edebileceğiniz truffle buketleriyle her daim evlatlarını doyurmaya çabalayan annenizin çabasına ortak olabilir ve ailecek tüketebileceğiniz tatlı atıştırmalıklara sahip olabilirsiniz. “Canım Annem”, “Anneler Günün Kutlu Olsun”, “Biricik Anneme” gibi tatlı sözler iliştirebileceğiniz yenilebilir çiçek ürünlerinin yanında papatya buketi, orkide saksısı gibi ufak hediyeler ekleyerek annenize yenilikçi ve geleneksel bir hediye vermiş olacaksınız. 

Arkadaş için yenilebilir çiçekler hangileridir?

Arkadaşlarınıza geçmiş olsun demek, tebrik etmek ve doğum günlerini kutlamak için gönderebileceğiniz yenilebilir çiçekler herkesin hoşuna gidebilecek çok çeşitli meyve, çikolata, kek, truffle gibi lezzetlere sahiptir. Mutluluğunuzu önemseyen, hayat yolunda yanınızda olmak için emek harcayan dostlarınızı mutlu etmek için karışık meyve sepetleri, karışık çikolata sepetleri ürünlerini terci edebilirsiniz. 

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir