İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Yenilebilir Hediyeler Nelerdir?

Yenilebilir hediyeler son zamanlarda sıkça tercih edilmektedir. Yenilebilir hediyeler nelerdir sorusuna içerisinde kekler, trufflar, taze meyveler, krakerler, çikolatalar bulunan ürünlerdir diyebiliriz. Klasik hediyelerin dışına çıkmak, sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için harika bir alternatiftir. Bu ürünleri gönderim amacına, göndereceğiniz kişiye özel tasarımlarla süsleyerek en kısa sürede sevdiklerinize ulaştırabilirsiniz. Çikolata kaplı çileklerden oluşan bir buket, taze meyvelerden oluşan bir meyve sepeti, gül şeklinde keklerin birleştirilmesiyle oluşturulan kek buketleri, trufflardan yapılan çiçek demetleri sevdiklerinize armağan edebileceğiniz lezzetli ürünler arasında yer alır. Trufflar üzerine mesajınızı yazdırabilir, diğer tüm yenilebilir hediyelere dilediğiniz notu iliştirebilirsiniz. 

Yenilebilir Çiçek Hangi Meyvelerden Oluşur?

Yenilebilir çiçekler, pek çok farklı meyvenin bileşiminden oluşabildiği gibi seçiminize göre tek bir meyvenin süslenmesiyle de oluşturulabilir. Çilek, elma, üzüm, kivi gibi farklı lezzetlerle oluşturulabilen çiçek demetleri, sevdiklerinize eşsiz bir hediye vermenize olanak sağlar. Çilek, ayrıca çikolatayla kaplanarak bir demet haline getirilen meyvelerden biridir. Çileğin tatlı yapısı çikolatayla birleşir ve ortaya leziz bir çiçek demeti çıkar. Bu çiçek demetini sevgilinize, annenize, babanıza, arkadaşınıza ve daha pek çok kişiyle gönül rahatlığıyla hediye edebilirsiniz. 

meyve sepeti

 

Yenilebilir Hediyeler Taze Olur Mu?

Yenilebilir hediyelerin tümü, sipariş üzerine hazırlanır. Önceden hazırlanmış, beklemiş ürünler kesinlikle gönderilmez. Özellikle meyveli hediyeler, hassas birer ürün olarak ele alınır. Meyve sepetleri, yenilebilir çiçekler, meyveli pasta ürünleri gibi taze meyve içermesi gereken ürünlerin tümü sizin siparişinizle birlikte taze meyvelerden hazırlanmaya başlanır ve mümkün olan en kısa süre içerisinde size veya hediye edeceğiniz kişiye ulaştırılır. Pek çok il ve ilçede şubesi bulunan siteler, genellikle aynı gün teslim garantisi vermektedir. Yenilebilir çiçekler, meyve sepetleri, kek buketleri, çikolata kaplı çilekler ve daha pek çok yenilebilir hediye, sahibine taptaze, lezzetli mi lezzetli ürünler olarak ulaşır. 

Hediyeniz uzun sürede teslim edilecekse truff, kek gibi ürünlerle bir buket hazırlamak daha faydalı olabilir. Bu ürünler meyvelere nazaran daha uzun süre dayanan yenilebilir çiçek ürünleridir. Tıpkı meyveler gibi şık görünen ve gerçek birer çiçek buketini andıran kek buketleri en sık tercih edilen yenilebilir çiçek ürünleri arasında yer alır. 

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir